Αρχική > ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ > νέα προϊόντα > Creta Farms: Νέα Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Βραστή
en-elladi-gourmet-vrasti-galopoula

Creta Farms: Νέα Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Βραστή

Η Creta Farms συνεχίζει να καινοτομεί και να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της με ανώτερης ποιότητας αυθεντικά προϊόντα, τα Εν Ελλάδι Gourmet και τα Νέα Παραδοσιακά Χωριάτικα Λουκάνικα.

Ειδικότερα, η Creta Farms ενισχύει την πιο ποιοτική και γευστική κατηγορία των προϊόντων της, τα Εν Ελλάδι Gourmet, λανσάροντας ένα νέο κωδικό, τον Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Καπνιστή. Πρόκειται για μία νέα γευστική πανδαισία, όπου ατόφιο φιλέτο γαλοπούλας μαρινάρεται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πραγματοποιώντας τη διαδικασία καπνίσματός του με ξύλο οξιάς, χωρίς άμυλο και χωρίς γλουτένη.

Παράλληλα, η Creta Farms προχωρά και σε ανανέωση της εικόνας της Εν Ελλάδι Gourmet κατηγορίας, δημιουργώντας νέα ταυτότητα με τη χρήση της σφραγίδας «βουλοκέρι» σε έντονο κόκκινο χρώμα, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία ετοιμάζονται με χειροποίητο τρόπο.

Στην κατηγορία προϊόντων Εν Ελλάδι Gourmet η Creta Farms έχει ήδη την Εν Ελλάδι Gourmet Ψητή Γαλοπούλα, η οποία αποτελείται από δύο ατόφια φιλέτα γαλοπούλας, μαριναρισμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και έναν υπέροχο συνδυασμό μυρωδικών. Ακόμη, συμπεριλαμβάνει το Εν Ελλάδι Gourmet φιλέτο Κοτόπουλου και τη Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Ορεινό, τα οποία παράγονται χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Τέλος, η Εν Ελλάδι Gourmet Μορταδέλα παράγεται από εκλεκτό κρέας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μπαχαρικά, φιστίκι και ολόκληρο μαύρο πιπέρι.

Επιπλέον, η Creta Farms αναβαθμίζει και την προϊόντική κατηγορία των Χωριάτικων Λουκάνικων της, διευρύνοντας τη γκάμα τους με παραδοσιακές γεύσεις από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας προϊόντα γεμάτα γεύση και άρωμα χωριού, καπνισμένα με ξύλα οξιάς. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζει νέες συνταγές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως τη συνταγή με Πράσο από τα Τρίκαλα, τη συνταγή με Πορτοκάλι από τη Μάνη και τις συνταγές από την Κρήτη με Μυρωδικά, αλλά και με Κρασί.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Creta Farms κ. Τάκης Δομαζάκης δήλωσε: «Η Creta Farms συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά, διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της με παραδοσιακές γεύσεις και νέες προϊοντικές κατηγορίες. Τα νέα Εν Ελλάδι Gourmet προϊόντα αποτελούν για εμάς μια προϊόντική κατηγορία με ιδιαίτερη αξία για τους καταναλωτές που ψάχνουν για αυθεντικές γεύσεις υψηλής ποιότητας και για αυτό το λόγο την εμπλουτίζουμε με τη νέα Καπνιστή Γαλοπούλα Εν Ελλάδι Gourmet. Παράλληλα, τα Χωριάτικα Λουκάνικα έρχονται να συμπληρώσουν την προϊοντική γκάμα των παραδοσιακών γεύσεων, που η Creta Farms πρεσβεύει και συνεχώς ανανεώνει χρησιμοποιώντας αγνά υλικά εξαιρετικής ποιότητας για το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα».

Σχετικά με τα Εν Ελλάδι Gourmet Προϊόντα

Η Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Καπνιστή μαρινάρεται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αρωματικά βότανα ενώ παράλληλα η διαδικασία καπνίσματός της πραγματοποιείται με ξύλα οξιάς. Δεν περιέχει άμυλο και είναι χωρίς γλουτένη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια εντονότερη γεύση καπνιστού.

Η Εν Ελλάδι Gourmet Ψητή Γαλοπούλα αποτελείται από δύο ατόφια φιλέτα γαλοπούλας, μαριναρισμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και έναν υπέροχο συνδυασμό μυρωδικών. Σιγοψήνονται σε φούρνο με ελαφρές νότες καπνού, δημιουργώντας μια γευστική ισορροπία και μια μοναδική γαστρονομική απόλαυση.

Το Εν Ελλάδι Gourmet φιλέτο Κοτόπουλου καθώς και η Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Ορεινό παράγονται χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Για την παραγωγή τους εφαρμόζεται και διπλή παστερίωση με τεχνολογία υψηλής υδροστατικής πίεσης.

Η Εν Ελλάδι Gourmet Μορταδέλα, βάσει των ιταλικών της επιρροών, παράγεται με εκλεκτό κρέας, μπαχαρικά, φιστίκι και ολόκληρο μαύρο πιπέρι, τα οποία συνδυάζονται ιδανικά με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, δημιουργώντας ένα γευστικό προϊόν, παρά τη σημαντική μείωση των λιπαρών σε σχέση με την παραδοσιακή μορταδέλα.

Σχετικά με τα Χωριάτικα Λουκάνικα

Τα Χωριάτικα Λουκάνικα δημιουργήθηκαν με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις μεγάλες διαφοροποιήσεις που χαρακτηρίζουν την κατηγορία ανά γεωγραφική περιοχή. Το χωριάτικο λουκάνικο με μυρωδικά πλημμυρίζει από ένα καταιγισμό αρωμάτων, το λουκάνικο με πράσο με την ιδιαίτερη γεμάτη γεύση του, το λουκάνικο με κρασί έχει εμπνευστεί από παραδοσιακή κρητική συνταγή και το λουκάνικο με πορτοκάλι έχει πελοποννησιακή καταγωγή.

Δείτε επίσης

1o-etos-pontiakis-gastronomias

1ο Έτος Ποντιακής Γαστρονομίας στο «Παρακάθ’ κι Αροθυμίας» Θρυλορίου

Με επίκεντρο την ποντιακή γαστρονομία θα διεξαχθούν τη φετινή χρονιά οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Παρακάθ’ κι …

sakelaropoulos-timitiki-diakrisi-2015

Διπλή τιμητική διάκριση για τους βιολογικούς “Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Ιδιαιτερα τιμητικη διπλη διακριση για τους βιολογικους “Ελαιωνες Σακελλαροπουλου” στον 6ο παγκοσμιο διαγωνισμο ελαιολαδου TERRAOLIVO International …