Αρχική > ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ > Jamie Oliver “30λεπτα γεύματα”
30lepta geumata jamie oliver

Jamie Oliver “30λεπτα γεύματα”

Τα τελευταία χρόνια από όλους μας σχεδόν λείπει ο ελεύθερος χρόνος. Γυρνάμε σπίτι αργά και τις περισσότερες φορές είμαστε αρκετά κουρασμένοι για να μαγειρέψουμε κάτι είτε αυτό είναι περίπλοκο είτε απλό. Έτσι, καταλήγουμε να ετοιμάζουμε κάτι πρόχειρο ή να παραγγέλνουμε από “έξω”.

Το βιβλίο του Jamie Oliver “30λεπτα γεύματα”, όμως, έρχεται να δώσει τη λύση. Μας βοηθά να καταλάβουμε πως το γρήγορο φαγητό δεν σημαίνει απαραίτητα πρόχειρο φαγητό! Το μόνο που χρειάζεται είναι να οργανωθούμε!

Έτσι, λοιπόν, ο ίδιος ετοίμασε για εμάς 50 ολοκληρωμένα γεύματα, το καθένα από τα οποία αποτελείται από 3 πιάτα που ταιριάζουν μεταξύ τους γευστικά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι μας καθοδηγεί βήμα – βήμα έτσι ώστε να καταφέρουμε κι εμείς να ετοιμάσουμε το γεύμα μας σε 30 λεπτά μόνο!

Στις σελίδες του βιβλίου του θα βρούμε, επίσης, συμβουλές σχετικά με την οργάνωση της κουζίνας μας, με τα υλικά που πρέπει να προτιμάμε, ενώ παραθέτει αναλυτικά τον εξοπλισμό που θα χρειαστούμε για να μαγειρέψουμε γρήγορα, καθώς και οτιδήποτε θα χρειαστούμε για να σερβίρουμε όμορφα και πρωτότυπα τις δημιουργίες μας στο τραπέζι. Όλα αυτά συνοδεύονται από φωτογραφίες που τις κοιτάς και “σου τρέχουν τα σάλια”!

Στη δική μας κουζίνα το βιβλίο αυτό έχει κερδίσει επάξια μια θέση! Έτσι, όταν θέλουμε να μαγειρέψουμε κάτι για την οικογένειά μας ή για τους καλεσμένους μας και ο χρόνος δεν μας περισσεύει, καταφεύγουμε στις σελίδες του. Και όλοι μένουν άναυδοι από το αποτέλεσμα!

Αν σας άρεσε ο Jamie Oliver και θέλετε την έκδοση σε πολύ καλή τιμή, τότε μπορείτε να την αγοράσετε με 10% έκπτωση από εδώ.

Προτείνουμε επίσης και τα 15λεπτα γεύματα!

Δείτε επίσης

gnoriste-super-foods-xenos-stamataki

Γνωρίστε τα ελληνικά super foods με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Ξένου και της Αστερίας Σταματάκη

Ενισχύστε την υγεία σας, Αποκτήστε ενέργεια, Εμπλουτίστε τη διατροφή σας!

koritsi-portokalia-Jostein-Gaarder

Το Κορίτσι με τα Πορτοκάλια του Jostein Gaarder

Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα με φιλοσοφικές προεκτάσεις!