Αρχική > ΣΥΝΤΑΓΕΣ > γεύματα > Μπριζόλες με σταφύλια στη λαδόκολλα
mprizoles-me-stafylia-sth-ladokolla

Μπριζόλες με σταφύλια στη λαδόκολλα

Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:50 λεπτά, Κόστος:5 €

ΥΛΙΚΑ :
2 χοιρινές μπριζόλες
20 ρώγες σταφύλι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Λίγο μπαλσάμικο ξύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε 2 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα για να τυλίξουμε εκεί μέσα τις μπριζόλες μας.

Πλένουμε τις μπριζόλες και τις βάζουμε την κάθε μία σε ένα κομμάτι λαδόκολλα.

Τις πασπαλίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το μπαλσάμικο και στη συνέχεια βάζουμε από πάνω στα σταφύλια.

Στο τέλος ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα σαν φάκελο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για 50 λεπτά.

Εμείς συνοδεύσαμε τις μπριζόλες με πιλάφι!

Χρειαστήκαμε: 1 κούπα ρύζι για πιλάφι και 3 κούπες βραστό νερό, 1 κουταλιά μαργαρίνη, 1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου.
Για να το φτιάξουμε: πλένουμε το ρύζι και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με 1 μεγάλη κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη (αν θέλετε να το αρωματίσετε κάντε το τώρα με λίγο κρασί ή ζωμό κοτόπουλου). Αφού στεγνώσει από τα υγρά, προσθέτουμε το βραστό νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά (κάτω του μετρίου) και το αφήνουμε σκεπασμένο με το καπάκι για 20 λεπτά.

Έτσι θα έχετε υπέροχο σπυρωτό πιλάφι!

Δείτε επίσης

giouvarlakia-augolemono

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Yuvarlak στα τούρκικα σημαίνει σφαιρικός!!!

fileto-psari-fasolia-blita

Φιλέτο ψαριού με φασόλια και βλίτα

Πρωτότυπη συνταγή που συνδυάζει φιλέτο ψαριού με όσπρια και χόρτα!