Αρχική > MOVIE - eat! > No Reservations – Έχετε Κάνει Κράτηση;
no-reservations

No Reservations – Έχετε Κάνει Κράτηση;

Πολλές φορές είχαμε αναρωτηθεί πώς είναι η ζωή ενός σεφ! Πώς είναι η ζωή του μέσα στην κουζίνα ενός εστιατορίου, αλλά και έξω από αυτή! Αν καταφέρνει να συνδυάσει τους γρήγορους ρυθμούς της κουζίνας με την προσωπική του ζωή και με ποιο τρόπο το επιτυγχάνει! Βλέποντας αυτή την ταινία πήραμε κάποιες απαντήσεις.

Τρυπώσαμε στην κουζίνα του εστιατορίου 22 Bleeker, τον έλεγχο της οποίας έχει μια σπουδαία σεφ, η Κέιτ. Η Κέιτ είναι αφοσιωμένη -και αφιερωμένη θα μπορούσαμε να πούμε- στη δουλειά της σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να μην έχει προσωπική ζωή. Όλα γυρίζουν γύρω από μια κουζίνα! Η μόνη δραστηριότητά της εκτός κουζίνας είναι οι επισκέψεις της στον ψυχολόγο, στον οποίο μιλά ασταμάτητα για το αγαπημένο της θέμα, που είναι -ποιο άλλο;- το φαγητό!

Για εκείνη τα νόστιμα και ευπαρουσίαστα πιάτα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς της. Είναι υπερβολικά οργανωτική και τίποτα δεν μπορεί να την αποδιοργανώσει. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει!

Κι ενώ στη ζωή της εκτός κουζίνας επικρατεί ηρεμία και μοναξιά, ξαφνικά και απανωτά συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές τις οποίες δεν περίμενε! Και τότε η Κέιτ προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις νέες προκλήσεις!

Άραγε θα τα καταφέρει;;;

Δείτε επίσης

kotopoulo-damaskina-movie

Κοτόπουλο με δαμάσκηνα (POULET AUX PRUNES/CHICKEN WITH PLUMS)

Οι αισθήσεις είναι κυρίαρχες σε αυτό το γαλλικό φιλμ!

mystic-pizza-1988

Mystic Pizza (1988)

Μια ταινία με άρωμα πίτσας!!!