Αρχική > ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ > Εκθέσεις > Οικονομική διατροφή – 1η Αγορά Ελληνικών τροφίμων – ποτών
oikonomiki-diatrofi-elliniko

Οικονομική διατροφή – 1η Αγορά Ελληνικών τροφίμων – ποτών

Η «Οικονομική διατροφή – 1η Αγορά Ελληνικών τροφίμων και ποτών» πρόκειται να πραγματοποιηθεί το διάστημα από 29 Νοεμβρίου έως και 1η Δεκεμβρίου 2013, στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού (πρώην ανατολικό αεροδρόμιο), δίνοντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να προμηθευτεί για τρεις μέρες ποιοτικά και οικονομικά αγροτικά προϊόντα.

Η οικονομική διατροφή είναι η πρώτη διοργάνωση, η οποία μέσα από οργανωμένα τριήμερα EVENT, επιδιώκει να φέρει σε άμεση επαφή καταναλωτές της Αττικής με:

  • ελληνικές εταιρείες παραγωγής τροφίμων και ποτών
  • ανεξάρτητους Έλληνες παραγωγούς και
  • συνεταιρισμούς  παραγωγών που διαθέτουν πολύ μεγάλες ποσότητες.

Σκοπός της είναι η απευθείας μαζική, λιανική πώληση και διάθεση των αγνών και φθηνότερων προϊόντων τους στους καταναλωτές. Στόχος της είναι η δημιουργία μιας εκδήλωσης απλά προσαρμοσμένης στις συνθήκες της οικονομικής ύφεσης εξασφαλίζοντας τη καλύτερη δυνατή δημοσιότητα από όλα τα Μ.Μ.Ε., ηλεκτρονικά και έντυπα, καθώς και τη μεγαλύτερη προβολή μέσα από τη διαφήμιση.

Στην εσωτερική αγορά της χώρας η εταιρεία έχει προσκαλέσει τους υπεύθυνους των μεγάλων αλυσίδων σουπερ-μάρκετ, εταιρείες εμπορίας και διανομής τροφίμων και ποτών, υπεύθυνους προμηθειών ξενοδοχειακών μονάδων, καταστήματα εστιάσεως και κάβες ποτών.

Δείτε επίσης

1o-etos-pontiakis-gastronomias

1ο Έτος Ποντιακής Γαστρονομίας στο «Παρακάθ’ κι Αροθυμίας» Θρυλορίου

Με επίκεντρο την ποντιακή γαστρονομία θα διεξαχθούν τη φετινή χρονιά οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Παρακάθ’ κι …

sakelaropoulos-timitiki-diakrisi-2015

Διπλή τιμητική διάκριση για τους βιολογικούς “Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Ιδιαιτερα τιμητικη διπλη διακριση για τους βιολογικους “Ελαιωνες Σακελλαροπουλου” στον 6ο παγκοσμιο διαγωνισμο ελαιολαδου TERRAOLIVO International …