Αρχική > ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ > Ανακαλύπτουμε > Ψαροταβέρνα “Ψάριστον” στο Ηράκλειο Αττικής
psariston

Ψαροταβέρνα “Ψάριστον” στο Ηράκλειο Αττικής

Γνωρίζουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι να βρει κάποιος εγγυημένο φρέσκο ψάρι στις μεγάλες πόλεις. Μόλις μάθαμε για τη φήμη που έχει το Ψάριστον στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, αποφασίσαμε να το επισκεφτούμε για να γευτούμε του λόγου το αληθές.

Καταρχήν, το περιβάλλον σε προϊδεάζει για το τι θα πρέπει να περιμένεις. Μπορεί να θυμίζει παραδοσιακή ψαροταβέρνα αλλά οι ιδιοκτήτες έχουν δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα με πλήθος διακοσμητικών τοιχογραφιών και άλλων αντικειμένων που θυμίζουν παραλία σε νησί. Δεν λείπει και το χιούμορ και τα αστεία σχετικά με το θέμα, στον κατάλογο αλλά και σε πινακίδες μέσα στο μαγαζί.

Επιλέξαμε ορεκτικά, σαλάτα και μεζέδες καθώς η παρέα δεν ήταν προετοιμασμένη για για κάτι μεγαλύτερο. Οι μερίδες τους ήταν κανονικές και γευστικές ενώ οι επιλογές ήταν ατελείωτες (από οστρακοειδή, μαλάκια, πρωτότυποι ψαρομεζέδες κλπ.). Το λευκό χύμα κρασί που δοκιμάσαμε ήταν εύγευστο και συνόδεψε τα πιάτα μας. Όσο για το φρεσκότατο ψάρι για το οποίο φημίζεται η ταβέρνα, επιφυλασσόμαστε για την επόμενη φορά, οι παρευρισκόμενοι πελάτες πάντως που το είχαν επιλέξει (από τα ψυγεία που βρίσκονται στην είσοδο και ανανεώνονται συνεχώς), έδειχναν να το απολαμβάνουν.

Πληρώσαμε 25€ το άτομο. Η ψαροταβέρνα Ψάριστον βρίσκεται στην Καλαβρύτων 16, Ν. Ηράκλειο και θα πρέπει να κλείσετε τραπέζι τις ώρες υψηλής κίνησης στο Τηλ. 210 2850746.

Δείτε επίσης

batavia

Προϊόντα φύσης και διατροφής στη BATAVIA

Στον αριθμό 138 της οδού Γρυπάρη...

arismari-chalandri-cretan-food

Κρητικές γεύσεις στο Αρισμαρί στο Χαλάνδρι

Κάνοντας μια κυριακάτικη βόλτα στο πολυσύχναστο Χαλάνδρι και συζητώντας για το που θα απολαύσουμε το …