Σκορδάτη μακαρονάδα με κολοκυθάκια της άνοιξης!

Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 10’, Κόστος: 5 €

ΥΛΙΚΑ :
200 γρ μακαρόνια (σε αυτή τη συνταγή βάλαμε linguine)
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 μικρά κολοκυθάκια
1 ντομάτα
2-3 σκελίδες σκόρδο (ή και περισσότερες)
150 γρ κρέμα γάλακτος
100 γρ τυρί κρέμα
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι τρούφας ή ελαιόλαδο φρέσκο & ξηρό ανθότυρο για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε νερό που βράζει αλάτι και ρίχνουμε τα ζυμαρικά να βράσουν στο χρόνο που αναγράφεται στο πακέτο.

Παράλληλα σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά τα φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες και τα κολοκυθάκια κομμένα σε φλοίδες για περίπου 2 λεπτά.

Προσθέτουμε την ντομάτα κομμένη σε μικρά καρέ, τα σκόρδα τριμμένα, το αλάτι, το πιπέρι, την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε το βράσιμο σε μέτρια φωτιά για ακόμη 2-3 λεπτά.

Τέλος ρίχνουμε τα βρασμένα μακαρόνια στην σάλτσα αναμιγνύουμε και σερβίρουμε με ξηρό ανθότυρο και ελαιόλαδο αρωματισμένο με τρούφα.

Δείτε επίσης

τρούφες σοκολάτας

Τρούφες σοκολάτας

Ένα γλυκό που θα έφτιαχνε και ο Παρλιάρος!

κορμος σοκολατας

Κορμός σοκολάτας

Ένα παγωμένο σοκολατένιο γλυκό!