Αρχική > ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ > Διπλή τιμητική διάκριση για τους βιολογικούς “Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Διπλή τιμητική διάκριση για τους βιολογικούς “Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Ιδιαιτερα τιμητικη διπλη διακριση για τους βιολογικους “Ελαιωνες Σακελλαροπουλου” στον 6ο παγκοσμιο διαγωνισμο ελαιολαδου TERRAOLIVO International competition 2015 ,που αποτελει τον 3ο κορυφαιο διαγωνισμο σε ολο τον κοσμο ,βαση διεθνων προτυπων ( EVOOWR ).

Πραγματοποιηθηκε στην πολη της Ιερουσαλήμ στο Ισραηλ ,από 8 εως 10 Ιουνιου 2015,  συμμετειχαν πανω από 520 ελαιόλαδα ,από 18 χωρες ,όπως η Ιπανια ,η Ιταλια, η Ελλαδα ,η Τυνησια ,η Τουρκια ,η Πορτογαλια ,το Ισραηλ ,η Αργεντινη ,οι Ηπα ,η Ουρουγουαη , η Αργεντινη ,το Περου ,η Σαουδική Αραβια κ.λ.π

Οι “Ελαιωνες Σακελλαροπουλου” τιμηθηκαν με δυο (2) πολύ μεγαλες διακρισεις , από τους ειδικους γευσιγνώστες ελαιολαδου (expert panel tasters ) ,για το βιολογικο
ελαιολαδο τους “Ωλεωαστρων evoo”.

1)  GRAND PRESTIGE GOLD — ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ  ( 86-100 points )

2) — SPECIAL AWARD —-BEST FLAVOR OF THE COMPETITION
— ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ —-ΚΑΛΥΤΕΡΟ FLAVOR  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το “Ωλεωαστρων evoo” των ελαιώνων μας, εχει τιμηθεί το 2013 στο Λονδίνο με χρυσο βραβείο GREAT TASTE AWARD.

Είναι  για εμας μια μεγαλη και ιδιαιτερα τιμητικη διακριση , η διπλη αυτή βραβευση μιας και προερχεται από  “ειδικους γευσιγνώστες ελαιολάδου “,σε έναν από τους τρεις κορυφαιους διαγωνισμούς παγκοσμιως.

Τα δυο αυτά βραβεια μαζι, αποτελουν το 31ο διεθνες βραβειο των βιολογικων “Ελαιώνων Σακελλαροπουλου” τα 4 τελευταια χρονια και το 10ο βραβειο για το 2015  σε παγκοσμιο επίπεδο.

Δείτε επίσης

1o-etos-pontiakis-gastronomias

1ο Έτος Ποντιακής Γαστρονομίας στο «Παρακάθ’ κι Αροθυμίας» Θρυλορίου

Με επίκεντρο την ποντιακή γαστρονομία θα διεξαχθούν τη φετινή χρονιά οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Παρακάθ’ κι …

elate-mageireuoume-parea-mouseio-gastronomias

Ελάτε να Μαγειρέψουμε Παρέα στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας!

Από την Τετάρτη 10 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη, “Μαγειρεύουμε Παρέα” στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας. Συμμετέχουμε …