ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE – HOTEL EDITION -Το νέο exclusive event για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης

Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE – HOTEL EDITION @ HotelBrain Academy αποτελεί το νέο γαστρονομικό event, το οποίο έρχεται να ενισχύσει την ελληνική παραγωγή και να προτείνει λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης που επιθυμούν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και σε foodies που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις νέες τάσεις στην ελληνική γαστρονομία!

Αναλυτικότερα, το νέο exclusive event, συγκεντρώνει τις πιο αξιόλογες προτάσεις για ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια, wine bar και bistro. Με βασικό χαρακτηριστικό την τοπικότητα, την αυθεντικότητα, την εποχικότητα και τη βιωσιμότητα, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ παρουσιάζει στην HotelBrain Academy προϊόντα από 16 Έλληνες παραγωγούς, τα οποία δίνουν λύσεις στις κουζίνες των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, των bistro και των mini bar και όσων επιθυμούν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE – HOTEL EDITION θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, από τις 11.00 έως τις 20.00 στους χώρους της HotelBrain Academy στην οδό 28ης Οκτωβρίου 123 (πρώην Λεωφ. Πατησίων) στην καρδιά της Αθήνας.

Την διοργάνωση αναλαμβάνει η RM International, διοργανώτρια εταιρεία της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, με εξειδίκευση στις εκθέσεις τροφίμων.

Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι η HotelBrain Academy, η νέα πρότυπη Ακαδημία του μεγαλύτερου ελληνικού ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain.

Δείτε επίσης

To Halloween πλησιάζει και τα TGI Fridays™ σε συνεργασία με το αγαπημένο brand Cap Cap μας βάζουν σε Halloween mood

To Halloween πλησιάζει και τα TGI Fridays™ σε συνεργασία με το αγαπημένο brand Cap Cap …

Η Ολυμπιάδα των burger επιστρέφει για άλλη μια χρονιά, στην Αθήνα!

16, 17, 18 & 23, 24, 25 Σεπτέμβρη στο Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι! ­ ­Το Burger …