Μπισκότα Βρώμης με Γιαούρτι

Υλικά

  • 1 αυγό
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι βρώμης
  • 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι (κατά προτίμηση ελληνικό)
  • 1/4 φλιτζάνι μέλι ή άλλο φυσικό γλυκαντικό
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα
  • Προαιρετικά: ξηρούς καρπούς, σταγόνες σοκολάτας, ξερά φρούτα

Εκτέλεση

  1. Προθέρμανση φούρνου: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Ανάμειξη ξηρών υλικών: Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι βρώμης, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα.
  3. Προετοιμασία υγρών υλικών: Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάτε το αυγό και προσθέτετε το γιαούρτι και το μέλι.
  4. Συνδυασμός υλικών: Προσθέτετε τα ξηρά υλικά στο μείγμα των υγρών και ανακατεύετε καλά.
  5. Προσθήκη επιπλέον συστατικών: Εάν θέλετε, προσθέστε ξηρούς καρπούς, σταγόνες σοκολάτας ή ξερά φρούτα.
  6. Ψήσιμο: Τοποθετείτε μικρές μπάλες από το μείγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε για 10-12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
  7. Αφήστε να κρυώσουν: Αφήνετε τα μπισκότα να κρυώσουν πριν τα σερβίρετε.

Δείτε επίσης

mosxari-sote-saltsa-petimezi-patates

Τρυφερό μοσχάρι σοτέ με γλυκόξινη σάλτσα

Ένα πιάτο με πολλά αρώματα και γλυκιά επίγευση!

giaourtaki-glukoxino

Γιαουρτάκι … γλυκόξινο! (με ζαχαρούχο γάλα και λεμόνι)

Το γιαουρτάκι μας ... αλλιώς!