Πρόσκληση στον 1ο Μαραθώνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση του Δήμου Μαραθώνα και ενώνοντας τις δυνάμεις της με δύο σημαντικούς φορείς, την ΕΕΕΣΑ (Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής) και την ΠΟΣΠΛΑ (Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών) σας προσκαλούν στον  1ο Μαραθώνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου 2021 στην παραλία του Μαραθώνα (πλατεία Αγίου Παντελεήμονα) και ώρα έναρξης 19:30.

Η δράση αποσκοπεί στην ανάδειξη και προβολή των τοπικών αγροτικών προϊόντων και εντάσσεται στις ευρύτερες ενέργειες στήριξης της επιχειρηματικότητας που αναλαμβάνει πλέον ο Δήμος Μαραθώνα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν δύο διαγωνισμοί μαγειρικής (κατηγορίες κοτόπουλο & ψάρι) για επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες και ένας διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής  (ελεύθερη συνταγή με θέμα τα καλοκαιρινά φρούτα, η οποία προσκομίζεται έτοιμη) για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, αλλά και ερασιτέχνες.

Οι νικητές των διαγωνισμών θα κερδίσουν σημαντικά δώρα, τα οποία θα ανακοινώνονται στο site.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος www.chefclub.gr  αλλά και στο site του Δήμου Μαραθώνα marathon.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε στα γραφεία της Λέσχης 2108251401, καθώς και στο 6983506747, Ευάγγελος Κυπαρίσσης Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Πολιτικής Προστασίας & Πολιτισμού.

Μετά τη λήξη του διαγωνισμού καταστήματα εστίασης του Δήμου θα προσφέρουν στο κοινό αντιπροσωπευτικό finger food, με στόχο την προβολή και την ανάδειξή τους.

Δείτε επίσης

Χριστουγεννιάτικα meal-kits από την Hello-Chef

Στην Hello-Chef απλοποιούμε τη διαδικασία της μαγειρικής, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Σε μόλις τρία βήματα, φέρνουμε απευθείας …

chefs-club-greece

ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγαπητά μέλη, Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, καθώς επιστρέφουμε από τη σαιζόν, παραδοσιακά ξεκινάμε τα …