3η Παγκρήτια έκθεση: “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση”, από 1 έως 4 Μαΐου 2015

Η έκθεση αυτή, έρχεται σε συνέχεια των δυο διοργανώσεων, της 1ης Παγκρήτιας έκθεσης “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” που έγινε στο στάδιο TAEKWONDO στις 24 – 27 Μαΐου 2013 και της 2ης που έγινε στο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του ∆ήµου Αθηναίων στις 28 – 31 Μαρτίου 2014.

Πολλές χιλιάδες πολιτών επισκέφτηκαν τις δύο αυτές διοργανώσεις στέφοντας τις µε εξαιρετική επιτυχία.

Μέσα από το ετήσιο ραντεβού µας µε το κοινό της πρωτεύουσας στοχεύουµε στο:

  • Να τοποθετηθούν τα κρητικά προϊόντα σε περισσότερα σηµεία πώλησης στην Ελλάδα & στο εξωτερικό,
  • Να έρθουν σε επαφή οι Κρήτες παραγωγοί και µεταποιητές µε τα δίκτυα διανοµής που βρίσκονται εγκατεστηµένα στην περιοχή της Αττικής, συνάπτοντας νέες συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση στην τοπική οικονοµία και παραγωγή,
  • Να γνωρίσουν και να αγαπήσουν οι καταναλωτές της Αττικής τα κρητικά προϊόντα και να αναδειχθεί η δυναµική τους,
  • Να προωθηθεί το σύγχρονο πρόσωπο του νησιού, γνωστοποιώντας στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδοµές που διαθέτει και να ενισχυθεί ως ιδανικός τουριστικός προορισµός 12 µήνες το χρόνο.

Ο χώρος που επιλέξαµε για την 3η διοργάνωση είναι το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας που εξυπηρετείται από όλα τα συγκοινωνιακά µέσα ενώ παρέχει δωρεάν πάρκινγκ στους επισκέπτες.

Η έκθεση θα είναι µικτή, κοινού και εµπορική και θα καλύπτει έκταση αρκετών χιλιάδων τετραγωνικών µέτρων. Το παρών θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τοµείς της παραγωγικής διαδικασίας, µονάδες παραγωγής και µεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, δηµόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, εταιρείες από τον ευρύτερο τοµέα του τουρισµού, επιχειρήσεις που ασχολούνται µε τη βιοµηχανική παραγωγή, καθώς και δήµοι που µε τη συµµετοχή τους θα αναδείξουν τα πλεονεκτήµατα και την επιχειρηµατική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή τους.

Το µεγάλο αυτό εµπορικό γεγονός θα πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις που θα αναδύουν το άρωµα και την παράδοση της Κρήτης και θα φωτίσουν τις εξαιρετικές της πτυχές στον πολιτισµό και τη γαστρονοµία.

Ενδεικτικές εκδηλώσεις

Εκδήλωση με τη ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Η γνωστή σεφ, τηλεπαρουσιάστρια Ντίνα Νικολάου εμπνέεται και δημιουργεί με τα προϊόντα της Κρήτης.

Εκδήλωση με θέμα: Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.
Κορυφαίοι δημιουργοί της κρητικής κουζίνας έρχονται από την Κρήτη και παρουσιάζουν στο κοινό της Αττικής την φιλοσοφία και τον πλούτο της κρητικής γαστρονομίας.

Εκδήλωση με θέμα: ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.
Παρουσιάζει ο Σεφ των εστιατορίων Μπιφτεκάτσι και συνεργάτης της τηλεόρασης του Alpha, Αδάμ Παπαδάκης.

Για την επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων πολύτιµη είναι η στήριξη που παρέχουν τα Κρητικά Πολιτιστικά Σωµατεία και εξέχουσες προσωπικότητες που µε την γνώση τους, την αγάπη τους και το πάθος τους για την Κρήτη εµπλουτίζουν την όλη διοργάνωση.

Για τρίτη συνεχή χρονιά θα αναδείξουµε όλη τη δύναµη των Κρητών επιχειρηµατιών και θα εκπέµψουµε το µήνυµα σε όλη την Ελλάδα, ότι στην Κρήτη εργαζόµαστε µε πάθος για να συνδιαµορφώσουµε ένα πιο ευοίωνο µέλλον για το τόπο µας.

Σας καλούµε λοιπόν, να συµµετέχετε σε αυτό το κορυφαίο γεγονός, να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες και να δώσετε την προοπτική που αξίζει στη δική σας δραστηριότητα.

Γενική είσοδος: 3 ευρώ. Για παιδία έως 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Το εισιτήριο ισχύει για όλες τις ημέρες της έκθεσης και ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Η έκθεση θα λειτουργεί Παρασκευή έως Κυριακή από τις 11:00 έως τις 21:00 και την Δευτέρα από 11:00 έως τις 19:00.

Δείτε επίσης

Αποτελέσματα Specialist Awards 2021

Σπουδαία μέρα για τους Έλληνες παραγωγούς! 880 προϊόντα, αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών, αξιολογήθηκαν από 100 κριτές. Οι …

ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος στέκεται δίπλα στις ευαίσθητες δομές της Αττικής …