Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας

Ο Γουίλι Γουόνκα, έχοντας ζήσει καταπιεσμένα παιδικά χρόνια, φεύγει από το σπίτι του για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του… Να γίνει σοκολατοποιός! Και το καταφέρνει! Είναι ιδιοκτήτης του πιο επιτυχημένου εργοστασίου σοκολάτας και άλλων γλυκών!

Τα χρόνια, όμως, περνούν και ο Γουίλι ανησυχεί σχετικά με το τι θα απογίνει το εργοστάσιό του, όταν εκείνος δεν θα μπορεί πια να το διαχειρίζεται. Έτσι, για να βρει το διάδοχό του, κρύβει στις σοκολάτες 5 χρυσά εισιτήρια και προσκαλεί 5 παιδιά για να τα ξεναγήσει στο μαγικό κόσμο όπου δημιουργούνται τα αγαπημένα τους γλυκά. Τα εισιτήρια καταλήγουν σε 4 κακομαθημένα παιδιά και σε ένα παιδί από φτωχή οικογένεια, τον Τσάρλι. Μόνο ένα από αυτά, όμως, θα γίνει κληρονόμος του εργοστασίου Γουόνκα! Άραγε, ποιο θα είναι αυτό το παιδί και με ποιο κριτήριο θα επιλεγεί;

Για ποιο λόγο να δείτε την ταινία αυτή; Μα φυσικά για πολλούς λόγους! Πρώτον, γιατί θα ζήσετε ένα φαντασμαγορικό παραμύθι και θα ανακαλύψετε όλα τα γλυκά μυστικά του εργοστασίου Γουόνκα! Αν είστε γονείς, για να συνειδητοποήσετε, μέσα από αστείες εικόνες και κεφάτα τραγουδάκια, πως καλό είναι να μην κακομαθαίνετε τα παιδάκια σας γιατί οι συνέπειες είναι αρνητικές. Κι αν οι παραπάνω λόγοι δεν είναι αρκετοί, τότε αξίζει να δείτε αυτή την ταινία για τους καταρράκτες και τα ποτάμια σοκολάτας, για τους καραμελένιους θάμνους και για δέντρα από ζάχαρη!

Υ.Γ.: Σε καμία περίπτωση, όμως, μη τη δείτε, αν δεν έχετε έστω ένα κουτί σοκολατάκια κοντά σας!

 

Δείτε επίσης

Η ταινία του Netflix που ξετρελαίνει τους vegan!

Εκατοντάδες ταινίες έχουν γυριστεί με το σενάριο τους είτε να βασίζεται στη μαγειρική και το …

soul kitchen

Soul Kitchen – Κουζίνα με ψυχή

Μια κωμωδία με πολλές ανατροπές!