Εύκολη μακαρονάδα με κολοκυθάκια και γιαούρτι.

Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 2’, Χρόνος ψησίματος: 10’, Κόστος: 2,50 €

ΥΛΙΚΑ :
200 γρ μακαρόνια
ελαιόλαδο
2 κολοκυθάκια (μεσαίου μεγέθους)
1 κουταλιά της σούπας άλειμμα σκόρδου (ή 2-3 σκελίδες σκόρδου)
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
300 γρ γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στην κατσαρόλα νερό, αλάτι και τα ζυμαρικά και βράζουμε σύμφωνα με το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.

Παράλληλα σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα κολοκυθάκια κομμένα σε φλοίδες και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μόνο.

Στη συνέχεια προσθέτουμε την ντομάτα κομμένη σε μικρούς κύβους, το άλειμμα σκόρδου, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.

Στο τέλος προσθέτουμε στο τηγάνι τα βρασμένα ζυμαρικά και το γιαούρτι. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και σερβίρουμε!

Δείτε επίσης

salata-fakes-tomatinia-gavros

Σαλάτα με φακές & τοματίνια Σαντορίνης

Μια εξαιρετικά νόστιμη και εύκολη συνταγή που μας «ταξιδεύει» στα μαγευτικά νησιά των Κυκλάδων.

Φασόλια γίγαντες με τόνο

Μπορείτε να το σερβίρετε ως κύριο πιάτο ή ως συνοδευτικό μεζέ.