1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τουρισμού Ιονίων νήσων – IONIAN FESTIVAL

Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τουρισμού «IONIAN FESTIVAL», θα πραγματοποιηθεί στις 19-20-21 Ιουνίου, στην Κέρκυρα, στην Πλατεία Σπιανάδα, την κεντρικότερη και πιο πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας και μια απο τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια. Μια σημαντική πρωτοβουλία, με την αιγίδα και την στήριξη της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Κέρκυρας και άλλων φορέων, μοναδική στο είδος της, αφού αποτελεί και εκδήλωση τουριστικού και πολιτιστικού χαρακτήρα αλλά και εκθεσιακό γεγονός που προσφέρει άμεση προβολή και προώθηση τοπικών γαστρονομικών προϊόντων από παραγωγούς και επιχειρήσεις που ανήκουν στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.

Αυτήν την εκδήλωση πιστεύουμε ότι αξίζει να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας, καθώς αναμένεται να την επισκεφθούν στις τρεις ημέρες διοργάνωσής της περισσότεροι από 40.000 Έλληνες και ξένοι επισκέπτες. Επισκέπτες, οι οποίοι θα έρθουν σε επαφή με την ιδιαίτερη τοπική παραγωγή, θα δοκιμάζουν και θα μπορούν να αποκτήσουν τα ξεχωριστά προϊόντα που παράγουν τα Ιόνια νησιά, θα ψυχαγωγηθούν από τις παράλληλες μουσικές, θεατρικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και θα απολαύσουν ζωντανά τη Λέσχη αρχιμαγείρων Κέρκυρας σε ρεσιτάλ μαγειρικής δεξιοτεχνίας τοπικών προϊόντων. Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την επωνυμία, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας, και κυρίως με την εταιρική σας ταυτότητα, σε ένα ιδανικά ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Κέρκυρας.

Παράλληλα, η εκτεταμένη επικοινωνιακή κάλυψη του φεστιβάλ σας διασφαλίζει άμεση προβολή, αναγνώριση και προτίμηση από ένα πολυπληθές και πολυεθνικό κοινό. Εκτεταμένη θα είναι και η προβολή του φεστιβάλ στα ξενοδοχεία της πόλης και τα κρουαζιερόπλοια που θα μεταφέρουν αυτό το τριήμερο πάνω από 10.000 τουρίστες στο νησί (στοιχεία Ο.Λ.Κ.Ε. Μαϊος 2015)

Η διοργανώτρια εταιρία του φεστιβάλ, RM International, με πάνω απο 10 χρόνια εμπειρία στη διοργάνωση θεματικών εκθέσεων όπως η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων νήσων, αποτελούν εγγύηση για την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης που θα αποφέρει άμεσα, έμμεσα και πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες. Σας περιμένουμε, να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας σε μια ενέργεια που ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς ώστε να αναδειχθεί σε ένα ετήσιο ξεχωριστό τοπικό φεστιβάλ που θα γίνει σημείο αναφοράς και πόλος έλξης για την Κέρκυρα, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Για πληροφορίες συμμετοχής καλέστε στο 210 – 9610135 ή στο 694 9111760 έως 06/06

Δείτε επίσης

Αποτελέσματα Specialist Awards 2021

Σπουδαία μέρα για τους Έλληνες παραγωγούς! 880 προϊόντα, αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών, αξιολογήθηκαν από 100 κριτές. Οι …

ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος στέκεται δίπλα στις ευαίσθητες δομές της Αττικής …