Άτομα: 1, Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά , Κόστος: 2€
ΥΛΙΚΑ :
Γαλλική μπαγκέτα
5 φέτες σαλάμι αέρος
2 φέτες παραδοσιακό κασέρι
1 φύλλο μαρουλιού
4 τοματίνια Κρήτης
Αφρός θάλασσας (ή αλάτι)
Για τη σάλτσα
1 κουταλιά της σούπας στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού απαλή μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για τη σάλτσα αναμιγνύουμε σε ένα μπολάκι το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Ανοίγουμε τη μπαγκέτα και αλείφουμε με τη σάλτσα τις φέτες, προσθέτουμε πάνω από τη μία φέτα μπαγκέτας το σαλάμι αέρος, το μαρούλι, τα τοματίνια κομμένα σε φέτες, πασπαλίζουμε με λίγο αφρό θάλασσας και τέλος βάζουμε το παραδοσιακό κασέρι.
Βάζουμε και τη 2η φέτα της μπαγκέτας και απολαμβάνουμε gourmet sandwich και στο γραφείο!