Άτομα: 1, Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά , Κόστος: 2€
ΥΛΙΚΑ :
Φέτες από χειροποίητο χωριάτικο καρβέλι
3 φέτες καπνιστή μπριζόλα χοιρινή
2 φέτες παραδοσιακό κασέρι
5-6 φύλλα βασιλικού
Για το άλειμμα
1½ κουταλιά της σούπας ανθότυρο Κρήτης
3 λιαστές ντομάτες Σαντορίνης
3 φύλλα Αγιορείτικος βασιλικός
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για το άλειμμα πολτοποιούμε στο μιξεράκι το ανθότυρο, τις λιαστές ντομάτες, το βασιλικό και το ελαιόλαδο.
Αλείφουμε 2 φέτες από το χωριάτικο καρβέλι, προσθέτουμε πάνω από τη μία φέτα την καπνιστή μπριζόλα χοιρινή, το παραδοσιακό κασέρι και τα φύλλα βασιλικού.
Βάζουμε από πάνω και τη 2η φέτα ψωμιού και απολαμβάνουμε το gourmet sandwich τα μεσημέρια του καλοκαιριού!