festival-gastronomias-porto-karras

Η ελληνική κουζίνα στο φεστιβάλ γαστρονομίας του Πόρτο Καρράς

Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort. Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα – στο νούμερο ένα γαστρονομικό προορισμό – τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής.

Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία! Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας θα επιδοθούν σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα θα καταπλήξει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!

Στα εστιατόρια του Porto Carras Grand Resort από τις 27 Ιουνίου ως τις 17 Αυγούστου, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας όταν θυμόμαστε τα αχνιστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.

 

Δείτε επίσης

Αποτελέσματα Specialist Awards 2021

Σπουδαία μέρα για τους Έλληνες παραγωγούς! 880 προϊόντα, αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών, αξιολογήθηκαν από 100 κριτές. Οι …

ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος στέκεται δίπλα στις ευαίσθητες δομές της Αττικής …