Αποκτήστε οικονομικά μια μελέτη HACCP για την επιχείρηση σας με 10% έκπτωση

Είναι γνωστό οτι η Ελληνική νομοθεσία, υποχρεώνει τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων που με οποιοδήποτε τρόπο παράγουν, εμπορεύονται, διαχειρίζονται ή προσφέρουν τρόφιμα στους καταναλωτές, να τηρούν μια συνεχή & μεθοδευμένη σειρά ενεργειών βασισμένων στις αρχές του συστήματος αυτοελέγχου HACCP. Οι ενέργειες αυτές εξασφαλίζουν στον καταναλωτή τρόφιμα ασφαλή.

Η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα, για οικονομική απόκτηση μελέτης HACCP, δόθηκε μέσα από την εφαρμογή e-HACCP, η οποία αποτελεί προϊόν συνεργασίας ομάδας συμβούλων και επιθεωρητών του e-HACCP αλλά και ανθρώπων της Πληροφορικής.

coupon 10% HACCPΌλο το απαραίτητο υλικό του φακέλου τεκμηρίωσης HACCP, με τις διαδικασίες εφαρμογής & ελέγχου καθώς και τις οδηγίες τήρησης του συστήματος, παραδίδεται στις επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών σε 3 απλά βήματα!.

Επιπλέον, η εταιρεία με τακτικές εκμπομπές online (webinars) παρουσιάζει τις αρχές του HACCP αλλά και την εφαρμογή e-HACCP, κάθε Πέμπτη στις 4 και στις 7 το απόγευμα (η διεύθυνση εκμπομπής ανακοινώνεται κάθε Δευτέρα από την επίσημη ιστοσελίδα).

Αποκτήστε οικονομικά μια μελέτη HACCP για την επιχείρηση σας με 10% έκπτωση, χρησιμοποιώντας το παραπάνω κουπόνι!

Δείτε περισσότερα εδώ: www.e-haccp.org

Δείτε επίσης

Nobu-Food-Festival-athens-Mykonos

Nobu Food Festival, Athens & Mykonos

Ο Nobu Matsuhisa τη Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Ιουλίου θα βρεθεί στο Matsuhisa Athens, …

Museum of Greek Gastronomy

Το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας!

Σας περιμένουμε!