Κόκκινη Σβούρα Αγίου Γεωργίου 17, Χαλάνδρι

Κόκκινη σβούρα, ένα καφέ-μπάρ που ξεχωρίζει στο Χαλάνδρι

Με παιχνιδιάρικο όνομα και προσεγμένη διακόσμηση, η Κόκκινη Σβούρα σίγουρα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καφέ. Βρίσκεται στο κέντρο του Χαλανδρίου και αποτελεί μια φιλόξενη διέξοδο για την παρέα μας. Προσφέρει όλα τα είδη του καφέ, υπέροχα cocktails το βράδυ, μοναδικές ποικιλίες τσαγιού αλλά και σπιτικά γλυκά και σνακ (τα παρασκευάζουν μόνοι τους με φρέσκα υλικά) για να ικανοποιήσετε την πείνα σας καθώς σίγουρα θα ξεχαστείτε εκεί πολλές ώρες. Συντροφιά θα έχετε και την καλή μουσική που αλλάζει συνεχώς ύφος ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Αλλά δεν το ξεχωρίσαμε μόνο για αυτά. Εκεί δοκιμάσαμε τα νοστιμότερα σπιτικά μπισκότα cookies τα οποία φτιάξαμε μόνοι μας! Τι εννοούμε? Διαλέξαμε τα υλικά που θέλαμε από μια μεγάλη ποικιλία και δώσαμε εντολή να φουρνιστούν! Σε 15 λεπτά περίπου μας τα έφεραν ζεστά στο τραπέζι μας και, όπως φαντάζεστε, έγιναν καπνός σε δευτερόλεπτα. Παραγγείλαμε ξανά και ξανά μέχρι που ανεβάσαμε τα επίπεδα της γλυκόζης στα ύψη. Πρωτότυπη ιδέα σκεφτήκαμε, μα πως δεν το έχουν όλα τα καφέ, αναρωτηθήκαμε.

Η κόκκινη σβούρα είναι πλέον το στέκι μας. Με την πρώτη ευκαιρία απολαμβάνουμε καλή παρέα (this is where the magic happens), τον καφέ μας και όλα τα συνοδευτικά που προαναφέραμε. Αν θέλουμε να μείνουμε και το βράδυ, διαλέγουμε τις μέρες που φιλοξενεί live συγκροτήματα και stand up comedy (a hole to another universe)!

Κόκκινη Σβούρα
Αγίου Γεωργίου 17, 15234 Χαλάνδρι, Αθήνα, τηλ. 211 012 5454

Δείτε επίσης

florina - φλωρινα

Φλώρινα

Εκδρομή στη λίμνη ή στο βουνό; Γιατί όχι και στα δυο;

kastoria

Καστοριά…

Μια πόλη άκρως ερωτική!