κορμος σοκολατας

Κορμός σοκολάτας

Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 15’ , Κόστος: 6,5 €

ΥΛΙΚΑ :
125 γρ. μαργαρίνη
100 γρ. ζάχαρη άχνη
250 γρ. κουβερτούρα
150 γρ. κρέμα γάλακτος
½ πακέτο μπισκότα (τύπου πτι – μπερ)
2 κουταλιές της σούπας κονιάκ
1 βανίλια
½ φλιτζάνι cranberries

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και λιώνουμε την κουβερτούρα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.

Στο μίγμα με τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη άχνη προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα, τα μπισκότα σπασμένα σε μικρά κομμάτια και τα cranberries. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με μία κουτάλα για να γίνει ένα μίγμα.

Σε μία φόρμα μακρόστενη βάζουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε μέσα το μίγμα.

Το βάζουμε στην κατάψυξη, ώστε να παγώσει καλά.

Δείτε επίσης

kotsia-xoirina

Κότσι χοιρινό στη γάστρα

Τόσο νόστιμο που θα γίνει το αγαπημένο σας!

salata-finokio

Σαλάτα με φινόκιο, μήλο και σος με πετιμέζι

Αυτή η σαλάτα έχει πλούσια γεύση και άρωμα!