Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 10’, Χρόνος ψησίματος: 45’, Κόστος: 6 €
ΥΛΙΚΑ :
2 στήθη κοτόπουλου (από ένα κοτόπουλο κομμένο στα 2)
Για την σάλτσα
3 κουταλιές της σούπας πατέ λιαστής ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
½ κουταλάκι του γλυκού κάρυ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για να βράσει για περίπου 30 λεπτά.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα αναμιγνύοντας μέσα σε ένα μπολ το πατέ λιαστής ντομάτας, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και το κάρυ.
Όταν είναι έτοιμο το κοτόπουλο, το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι μαζί με τη σάλτσα και το σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για μερικά λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, κόβουμε το κοτόπουλο σε φέτες και το σερβίρουμε μαζί με την αρωματική σάλτσα που έμεινε στο τηγάνι.
Αγοράστε τα υλικά για την παραπάνω συνταγή, από το μεγαλύτερο online σούπερμάρκετ MAMASHOME!