Κοτόπουλο σνίτσελ

Άτομα: 5, Χρόνος προετοιμασίας: 15’ , Χρόνος ψησίματος: 35’ , Κόστος: 8 €

ΥΛΙΚΑ :
10 φιλέτα κοτόπουλο στήθος (κομμένα σαν φέτα ψωμιού)
2 αβγά
2 φλιτζάνια φρυγανιά
λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
Λίγο νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 °C.
Χρησιμοποιούμε τρία βαθιά πιάτα. Στο ένα βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλο και τα πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και κάρυ, στο δεύτερο χτυπάμε τα αβγά με λίγο νερό και λίγο αλάτι και στο τρίτο πιάτο βάζουμε τη φρυγανιά.

Παίρνουμε τα φιλέτα ένα ένα και τα περνάμε από το αβγό και τη φρυγανιά. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με μια λαδωμένη λαδόκολλα.

Τέλος ραντίζουμε τα φιλέτα με λίγο λάδι και ψήνουμε στις αντιστάσεις του φούρνου στους 200 °C για 35 λεπτά.

Δείτε επίσης

πιπεριές-και-μελιτζάνες-σε-σάλτσα-ντομάτας

Πιπεριές και μελιτζάνες σε σάλτσα ντομάτας

Το φαγητό που σίγουρα θέλουμε στο καλοκαιρινό μας τραπέζι!

salata-marouli-me-xera-suka-kai-stafuli

Σαλάτα μαρούλι με ξερά σύκα και κόκκινα σταφύλια

Η αρχαίοι Έλληνες είχαν τα ξερά σύκα στην καθημερινή τους διατροφή!