Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος μαγειρέματος: 15’, Κόστος: 5 €
ΥΛΙΚΑ :
400 γρ. ζυμαρικά
1 κονσέρβα τόνο καπνιστός
1 κρεμμύδι ξερό
100 ml κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1 φλιτζάνι βρασμένο καλαμπόκι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Γιαούρτι στραγγιστό για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι της κονσέρβας και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τον τόνο, την κρέμα γάλακτος και τον πελτέ ντομάτας και τα αφήνουμε για λίγη ώρα μέχρι να δέσει η σάλτα. Έπειτα προσθέτουμε το καλαμπόκι και το γιαούρτι.
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα σερβίρουμε με τη σάλτσα τόνου και μία κουταλιά γιαούρτι στο κάθε πιάτο.