Μακαρονάδα με Philadelphia, ελιές και κάπαρη

Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5 €

ΥΛΙΚΑ :
500 γρ ζυμαρικά
ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ελιές (ολόκληρες ή κομμάτια)
½ φλιτζάνι του τσαγιού κάπαρη ξαρμυρισμένη
1 συσκευασία τυρί κρέμα philadelphia 200 γρ
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τα υλικά είναι πολύ απλά και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε τα ζυμαρικά μας να βράσουν σε αλατισμένο νερό.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο με την κάπαρη για να την τσιγαρίσουμε ελαφρώς και στη συνέχεια ρίχνουμε τις ελιές, το τυρί κρέμα Philadelphia μαζί με λίγο από το ζωμό των ζυμαρικών που βράζουν και τα ζυμαρικά.

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι!

Δείτε επίσης

mosxari-sote-saltsa-petimezi-patates

Τρυφερό μοσχάρι σοτέ με γλυκόξινη σάλτσα

Ένα πιάτο με πολλά αρώματα και γλυκιά επίγευση!

giaourtaki-glukoxino

Γιαουρτάκι … γλυκόξινο! (με ζαχαρούχο γάλα και λεμόνι)

Το γιαουρτάκι μας ... αλλιώς!