Μακαρονάδα με Philadelphia, ελιές και κάπαρη

Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5 €

ΥΛΙΚΑ :
500 γρ ζυμαρικά
ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ελιές (ολόκληρες ή κομμάτια)
½ φλιτζάνι του τσαγιού κάπαρη ξαρμυρισμένη
1 συσκευασία τυρί κρέμα philadelphia 200 γρ
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τα υλικά είναι πολύ απλά και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε τα ζυμαρικά μας να βράσουν σε αλατισμένο νερό.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο με την κάπαρη για να την τσιγαρίσουμε ελαφρώς και στη συνέχεια ρίχνουμε τις ελιές, το τυρί κρέμα Philadelphia μαζί με λίγο από το ζωμό των ζυμαρικών που βράζουν και τα ζυμαρικά.

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι!

Δείτε επίσης

kotsia-xoirina

Κότσι χοιρινό στη γάστρα

Τόσο νόστιμο που θα γίνει το αγαπημένο σας!

salata-finokio

Σαλάτα με φινόκιο, μήλο και σος με πετιμέζι

Αυτή η σαλάτα έχει πλούσια γεύση και άρωμα!