Noodles rice (νούντλς ρυζομακάρονα) με λαχανικά και γάλα καρύδας

Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 9 €

ΥΛΙΚΑ :
250 γρ noodles ricenoodles-rice-laxanika
400 ml γάλα καρύδας
2 πράσινες πιπεριές
4-5 μανιτάρια Portobello
3 καρότα
30 γρ τζίντζερ – καθαρισμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
100 γρ άσπρο λάχανο
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε βρασμένο νερό και τα noodles ρυζιού και τα αφήνουμε για περίπου 5 λεπτά (κάθε συσκευασία αναφέρει το χρόνο βρασμού). Όταν περάσει ο χρόνος και μαλακώσουν τα σουρώνουμε.

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, τι πιπεριές κομμένες σε καρέ, τα καρότα κομμένα σε φλοίδες, το τζίντζερ τριμμένο, τα κρεμμυδάκια και το λάχανο ψιλοκομμένα.

Όταν μαραθούν τα λαχανικά, σοταριστούν και πάρουν ελάχιστο χρώμα τότε προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει βράση και να δέσει με όλα τα λαχανικά και τότε προσθέτουμε τα noodles ρυζιού.

Ανακατεύουμε ελαφρώς όλα τα υλικά και σερβίρουμε… εδώ ξεχνάμε τα πιρούνια και τρώμε με Chop Sticks!

Δείτε επίσης

chocolate-souffle

Ατομικά σουφλέ σοκολάτας

... για τους λάτρεις των σουφλέ τρώγεται και σκέτο!

Καλαμάρια γεμιστά με μανιτάρια και κουκουνάρι.

Καλαμάρια τόσο νόστιμα που δεν θα μείνει ρύζι!