Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
ΥΛΙΚΑ :
200γρ. καβουρμά βουβαλίσιος Σερρών (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
1 πιπεριά πράσινη (ψιλοκομμένη)
8 ντοματίνια (κομμένα στη μέση)
1 μικρό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
3κ.σ ελαιόλαδο με πορτοκάλι
4 αυγά
100ml γάλα
αλάτι Κυθήρων σε νιφάδες
πιπέρι μαύρο τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Bήμα 1: Ετοιμάστε την ομελέτα. Βάλτε τον καρβουμά σε ένα τηγάνι και σοτάρετε για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να βγάλει το λίπος του.
Bήμα 2: Προσθέστε το ελαιόλαδο και αφήστε για 1 λεπτό να ζεσταθεί και προσθέστε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τα ντοματίνια και σοτάρετε για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και να μαραθούν.
Bήμα 3: Βάλτε σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα, αλάτι, πιπέρι και χτυπήστε με ένα σύρμα.
Bήμα 4: Ρίξτε τα αυγά μέσα στο τηγάνι και αφήστε για 2-3 λεπτά την ομελέτα να ψηθεί και να πάρει χρώμα από κάτω. Γυρίστε την με τη βοήθεια ενός πιάτου και κάντε το ίδιο και από την άλλη πλευρά.
Bήμα 5: Βάλτε την ομελέτα σε ένα πιάτο και σερβίρετε.