Ομελέτα με βουβαλίσιο καβουρμά

Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά

ΥΛΙΚΑ :

200γρ. καβουρμά βουβαλίσιος Σερρών (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
1 πιπεριά πράσινη (ψιλοκομμένη)
8 ντοματίνια (κομμένα στη μέση)
1 μικρό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
3κ.σ ελαιόλαδο με πορτοκάλι
4 αυγά
100ml γάλα
αλάτι Κυθήρων σε νιφάδες
πιπέρι μαύρο τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Advertisement

Bήμα 1: Ετοιμάστε την ομελέτα. Βάλτε τον καρβουμά σε ένα τηγάνι και σοτάρετε για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να βγάλει το λίπος του.

Bήμα 2: Προσθέστε το ελαιόλαδο και αφήστε για 1 λεπτό να ζεσταθεί και προσθέστε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τα ντοματίνια και σοτάρετε για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και να μαραθούν.

Bήμα 3: Βάλτε σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα, αλάτι, πιπέρι και χτυπήστε με ένα σύρμα.

Bήμα 4: Ρίξτε τα αυγά μέσα στο τηγάνι και αφήστε για 2-3 λεπτά την ομελέτα να ψηθεί και να πάρει χρώμα από κάτω. Γυρίστε την με τη βοήθεια ενός πιάτου και κάντε το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

Bήμα 5: Βάλτε την ομελέτα σε ένα πιάτο και σερβίρετε.

Δείτε επίσης

patatosalata-kaparofylla-moustarda-yolenis

Ζεστή πατατοσαλάτα με καπαρόφυλλα και σάλτσα μουστάρδας

Ιδανική σαν μεζές για τσίπουρο, αλλά και σαν συνοδευτικό για ψητό ψάρι.

pizza-manitaria-ntomatinia

Πίτσα με καβουρμά, μανιτάρια και παραδοσιακό κασέρι

Κομμάτια: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος: 50’, Κόστος: 10 € ΥΛΙΚΑ : Για τη …