psita-mila-kanela

Ψητά μήλα με μέλι, καρύδια, κανέλα και σαντιγί

Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5′, Χρόνος ψησίματος: 30′, Κόστος: 2€

ΥΛΙΚΑ:
2 μήλα
Καρύδια
Μέλι
Σαντιγί
Κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC.

Πλένουμε πολύ καλά τα μήλα και τα στεγνώνουμε με μία πετσέτα. Τα κόβουμε σε ροδέλες και αφαιρούμε το σημείο με τα κουκούτσια. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε τις ροδέλες των μήλων. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε περίπου 30 λεπτά. Όταν τα μήλα έχουν μαλακώσει, είναι έτοιμα.

Τα βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Ύστερα σερβίρουμε στα πιάτα και γαρνίρουμε με όσο μέλι, καρύδια, σαντιγί και κανέλα θέλουμε.

Δείτε επίσης

Πασχαλινά γλυκά κουλουράκια

Περίπου 45 τεμάχια ανάλογα με το μέγεθος, ψήσιμο στους 180 °C για περίπου 20 λεπτά. …

chocolate-souffle

Ατομικά σουφλέ σοκολάτας

... για τους λάτρεις των σουφλέ τρώγεται και σκέτο!