Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας:5’, Χρόνος ψησίματος: 12’, Κόστος: 6.5 €
ΥΛΙΚΑ :
500 γρ ζυμαρικά rigatoni
Ελαιόλαδο
3-4 μελιτζάνες
2 ντομάτες
2,5 κουταλάκια του γλυκού κάρυ
400 ml γάλα καρύδας
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα με ζεστό νερό και αλάτι βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και τις μελιτζάνες κομμένες σε μικρούς κύβους. Σοτάρουμε για μερικά λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και να μαραθούν και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε κύβους, το κάρυ, το αλάτι, το πιπέρι και το γάλα καρύδας.
Τέλος προσθέτουμε τα σχεδόν βρασμένα ζυμαρικά στη σάλτσα, αναμιγνύουμε ελαφρώς και τα αφήνουμε στη φωτιά για περίπου 1-2 λεπτά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε τα rigatoni ζεστά με γεύση ανατολής!