Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Κόστος : 4,50 €
ΥΛΙΚΑ :
100 γρ. κινόα
1 μικρό αγγούρι
1 ντομάτα
½ κόκκινη πιπεριά
Χυμός από ½ λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Λίγο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεπλένουμε την κινόα και τη βάζουμε να βράσει σε νερό για περίπου 10 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, τη σουρώνουμε και τη βάζουμε μέσα σε μία σαλατιέρα.
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα, το αγγούρι, την πιπεριά και το μαϊντανό και τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα με την κινόα.
Στο τέλος ρίχνουμε το αλάτι, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.