Άτομα: 3, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά
ΥΛΙΚΑ :
3 φέτες χονδροκομμένες Μανούρι
200g σπανάκι
200g ρόκα
200g διάφορα λαχανικά τουρσί
βολβοί τουρσί
αμπελοκορφές τουρσί
κάπαρη
3 φέτες χονδροκομμένες μανούρ
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
3-4κ.σ. ελαιόλαδο με πορτοκάλι
3-4κ.σ. ξύδι ελιξίριο
1κ.σ. μέλι δάσους ? φασκομηλιά
ξύσμα πορτοκαλιού
ανθός αλατιού
πιπέρι μαύρο τριμμένο
λίγα Καβρουμαδάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Bήμα 1: Κόβετε σε χονδρά κομμάτια με το χέρι το σπανάκι, τη ρόκα, καθώς και τα λαχανικά τουρσί και τα τοποθετείτε σε μια βαθιά πιατέλα.
Bήμα 2: Ψήνετε το μανούρι σε ένα ραβδωτό τηγάνι και το τοποθετείτε το πάνω από τα λαχανικά.
Bήμα 3: Ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ, πολτοποιώντας όλα τα υλικά στο multi και περιχύνετε τη σαλάτα.
Bήμα 4: Προσθέτετε τα καβρουμαδάκια και σερβίρετε σε μπωλ.