Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 15′, Χρόνος ψυγείου: 1 βράδυ, Κόστος: 5,50€
ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. παντζάρια σε κονσέρβα
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
500 γρ. μαγιονέζα
4 σκελίδες σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε τα παντζάρια σε μικρά κυβάκια και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Τα ραντίζουμε με το ξύδι, ύστερα ρίχνουμε όσο αλάτι και πιπέρι επιθυμούμε και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το γιαούρτι και τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε ξανά. Στο τέλος τρίβουμε το σκόρδο στον τρίφτη και το ρίχνουμε και αυτό μέσα στο μπολ. Βάζουμε την παντζαροσαλάτα στο ψυγείο για ένα βράδυ. Πριν την σερβίρουμε ανακατεύουμε πολύ καλά.