sardeles-psites

Σαρδέλες ψητές

Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 20’, Κόστος: 4 €

ΥΛΙΚΑ :
1 κιλό σαρδέλες
Χυμός από ½ λεμόνι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Φλούδες λεμονιού
4 κλωνάρια δεντρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σαρδέλες.

Σε ένα ταψί στρώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλας και από πάνω αραδιάζουμε τις σαρδέλες.

Αλατίζουμε τα ψάρια, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και τέλος ρίχνουμε τα κλωνάρια δεντρολίβανου και τις φλούδες λεμονιού για να δώσουμε έξτρα άρωμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για περίπου 20 – 30 λεπτά.

Δείτε επίσης

mosxari-sote-saltsa-petimezi-patates

Τρυφερό μοσχάρι σοτέ με γλυκόξινη σάλτσα

Ένα πιάτο με πολλά αρώματα και γλυκιά επίγευση!

giaourtaki-glukoxino

Γιαουρτάκι … γλυκόξινο! (με ζαχαρούχο γάλα και λεμόνι)

Το γιαουρτάκι μας ... αλλιώς!