Χρόνος προετοιμασίας: 20′, Κόστος: 5€
ΥΛΙΚΑ (για 1 κιλό περίπου)
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κούπα φουντούκια
100 γρ. κουβερτούρα
1 φλιτζάνι του τσαγιού κακάο
50 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. μαργαρίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και έπειτα ρίχνουμε και τη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε ώσπου να λιώσει και εκείνη.
Στο multi πολτοποιούμε τα φουντούκια και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στο μίγμα κουβερτούρας- μαργαρίνης.
Τέλος, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα, τη ζάχαρη άχνη και το κακάο και ανακατεύουμε με σπάτουλα λίγα λεπτά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Βάζουμε την πραλίνα μας σε βάζο, την αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα τη διατηρούμε στο ψυγείο.