Κομμάτια: 30 , Χρόνος προετοιμασίας: 15’, Κόστος: 7,5 €
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. μαργαρίνη
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας κακάο
2 κουταλιές σούπας κονιάκ
1 κρόκο αβγού
1 ½ φλιτζάνι καρύδια
1 πακέτο μπισκότα
200 γρ. τρούφα σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, το κακάο, το κονιακ και τον κρόκο αβγού για αρκετή ώρα.
Στο μπλέντερ χτυπάμε τα καρύδια και τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
Αναμιγνύουμε το μίγμα από το μίξερ με τα τεμαχισμένα καρύδια και μπισκότα ανακατεύοντας με μία κουτάλα.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 20 λεπτά και στη συνέχεια πλάθουμε σε μικρές μπάλες και πασπαλίζουμε με την τρούφα σοκολάτας.
Βάζουμε τις τρούφες σοκολάτας στο ψυγείο για να παγώσουν.