Βρέχει κεφτέδες !

Πρωταγωνιστής ο Φλιντ Λόκγουντ! Ένα μικρό παιδάκι με ένα μεγάλο όνειρο… Να γίνει μια μέρα ένας σπουδαίος εφευρέτης και να βοηθήσει την πόλη του που αντιμετωπίζει προβλήματα. Κι ενώ οι εφευρέσεις του συνήθως προκαλούν μπελάδες, καταφέρνει να κατασκευάσει μια μηχανή που μετατρέπει το νερό σε φαγητό!

Η στιγμή της αναγνώρισης του ταλέντου του Φλιντ μοιάζει να είναι κοντά! Η πόλη του αμέσως γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όλο τον κόσμο, καθώς από ένα λάθος του μικρού εφευρέτη, ο ουρανός αρχίζει να βρέχει φαγητό κατά παραγγελία. Φαίνεται ότι αυτή η εφεύρεση θα δώσει τη λύση στα προβλήματα της πόλης…

Όμως, τα καλά πράγματα δε διαρκούν πολύ. Ξαφνικά, η μηχανή του Φλιντ εκτοξεύει μακαρονάδες – ανεμοστρόβιλους και γιγάντια φαγητά κάθε είδους που καταστρέφουν την πόλη και βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών. Ο Φλιντ και πάλι αναλαμβάνει να δώσει τη λύση με τη βοήθεια της Σαμ Σπαρκς, μιας νεαρής μετεωρολόγου…

Πρόκειται για μια τρυφερή ταινία, γεμάτη φαντασία, που μπορεί να σε κερδίσει στη στιγμή. Πώς να μη σε κερδίσει άλλωστε μια ταινία στην οποία βλέπεις να βρέχει χάμπουργκερ και ζαχαρωτά και να χιονίζει παγωτό; Εκτός, όμως, από τις τόσο όμορφες εικόνες, η ταινία αυτή έχει να προσφέρει σε όσους τη δουν αρκετά μηνύματα με ένα τρόπο απλό, όπως για παράδειγμα ότι η χωρίς μέτρο χρήση της τεχνολογίας μόνο καταστροφικές συνέπειες μπορεί να επιφέρει. Φαντασία, χιούμορ, εικόνες γεμάτες χρώματα και χαρακτήρες που σε κατακτούν με την πρώτη ματιά αποτελούν μια συνταγή κατάλληλη και για μικρούς και για μεγάλους.

Στο τέλος της ταινίας είχα ένα χαμόγελο στα χείλη, αλλά και μια ακαταμάχητη επιθυμία να φάω. Και τι καλύτερο από ένα σπιτικό burger!

Δείτε επίσης

theos-agapaei-xaviari

Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι

Η ιστορία ενός μεγάλου Έλληνα!

no-reservations

No Reservations – Έχετε Κάνει Κράτηση;

Μπορεί ένας σεφ να συνδυάσει δουλειά και προσωπική ζωή;