Από την Τετάρτη 10 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη, “Μαγειρεύουμε Παρέα” στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας.
Συμμετέχουμε σε ένα δημιουργικό ταξίδι γεύσης με τον Chef του Μουσείου, Κώστα Παπασταμάτη:
- Μαγειρεύοντας ένα ολοκληρωμένο μενού 5 πιάτων
- Μαθαίνοντας τεχνικές και μυστικά για μία επιτυχημένη συνταγή
- Εξασκώντας τις αισθήσεις μας σε μια γευστική δοκιμή κρασιών
- Απολαμβάνοντας τα πιάτα μας στην αυλή του Μουσείου
‘Ωρα Έναρξης: 20:00, Διάρκεια: 3 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 45€ (συμπεριλαμβάνονται υλικά, δείπνο, κρασί)
Αριθμός συμμετεχόντων ανά μάθημα: 15
Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3211311, info@gastronomymuseum.gr
FoodTrails Magazine Ακολουθήστε μας στα ίχνη του καλού φαγητού!
