Όταν η Μαγειρική & η Αρτοζαχαροπλαστική συναντά το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, τότε ανάγεται σε πραγματική Τέχνη, και οι απόφοιτοι Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αναδεικνύονται σε κορυφαίους και ανταγωνιστικούς επαγγελματίες… «master chef»!
Σπουδάζοντας στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
- Θ’ αποκτήσεις κρατικό δίπλωμα και την βρετανική πιστοποίηση του NCFE!
- Θα εκπαιδευτείς σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του HACCP!
- Θα παρακολουθήσεις πλήθος επιπλέον μαθημάτων και σεμιναρίων εξειδίκευσης, εναρμονισμένων με τις επιταγές και ανάγκες της σύγχρονης αγοράς (οινολογία, λογιστικά πακέτα, τεχνικές επικοινωνίας, μοριακή μαγειρική, πολίτικη κουζίνα, τα μυστικά της τρούφας κ.α)!
- Θα παρακολουθήσεις σε εβδομαδιαία βάση σειρά επισκέψεων ειδικού ενδιαφέροντος σε εργοστάσια τροφίμων και επαγγελματικού εξοπλισμού, οινοποιεία και αποστακτήρια, ξενοδοχειακές και εστιατοριακές μονάδες, catering, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας!
- Θα συμμετάσχεις στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις και φεστιβάλ γαστρονομίας (έκθεση Philoxenia, Detrop, φεστιβάλ Ζαχαροπλαστικής AMC κ.α.)
- Θα εκπαιδευτείς πάνω σε πραγματικά Projects!
- Θ’ αποκτήσεις πραγματική εργασιακή προϋπηρεσία, πριν την αποφοίτησή σου!
- Θα εκμεταλλευτείς το δίκτυο μεγάλων συνεργασιών με εταιρείες – ηγέτες στον κλάδο της Μαγειρικής – Αρτοζαχαροπλαστικής του Ε.Ο ΞΥΝΗ (Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος, Makro, Capsis Hotel, Mediterranean Palace, Les Lazaristes, PLaisir, AMC, Mojo, Odeon, ΙΟΝ, Αgrino, ZANAE κ.α.) και θα βρεις δουλειά, με την αποφοίτησή σου!
- Θα συμμετάσχεις σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς!
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310 552406
FoodTrails Magazine Ακολουθήστε μας στα ίχνη του καλού φαγητού!
