Κυκλοφορεί το βιβλίο με τίτλο: “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.”.
Κατηγορία: Μαγειρική, Απαντήσεις εξετάσεων Ι.Ε.Κ.
Σελίδες: 180
Τιμή: 17 €
ISBN: 978-960-93-6457-7
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο – βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης” καθώς περιέχει τις προτεινόμενες απαντήσεις των συγγραφέων πάνω σε όλες τις ερωτήσεις των θεμάτων θεωρίας του ΕΟΠΠΕΠ για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Επίσης, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτές της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης” διότι περιέχει τα θέματα από όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη.
Εκδότης: Ξάνθη [GR]: Κωνσταντίνος Κηπουρός, Ευθύμιος Δημητρακόπουλος, Αλέξανδρος Κατσώνης
Στοιχεία επικοινωνίας:
E-mail: kipouros_k@yahoo.gr, makisdimitrakopoulos@yahoo.gr, katsonis.alex@gmail.com.
Τηλ: 6948254521, 6937101307, 6947903178.
FoodTrails Magazine Ακολουθήστε μας στα ίχνη του καλού φαγητού!
