Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Κόστος: 5,00 €
ΥΛΙΚΑ :
3 φλιτζάνια του τσαγιού βρασμένα φασόλια
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 ξερό κρεμμύδι μικρό
½ ματσάκι ρόκα
5 ραπανάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Μπαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε τα φασόλια σε μία σαλατιέρα και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες, το κρεμμύδι κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες, τη ρόκα κομμένη με τα χέρια μας και τα ραπανάκια κομμένα σε φέτες.
Στο τέλος προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και μπαλσάμικο ξύδι κατά προτίμηση και ανακατεύουμε.
FoodTrails Magazine Ακολουθήστε μας στα ίχνη του καλού φαγητού!
