Ένα φεστιβάλ γευσιγνωσίας και οινογνωσίας διοργανώνεται στα μέσα Ιουνίου στην Κέρκυρα, με τη συμμετοχή γνωστής σεφ αλλά και μεγάλης εταιρίας παραγωγής επώνυμου ελληνικού οίνου.
Σε Κερκυραίους αλλά και επισκέπτες του νησιού, θα δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν τις γεύσεις και τα αρώματα της Ελλάδας στο «Trip2taste Festival» που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο Marbella από 13 έως 15 Ιουνίου.
Μέσα σε αυτό το τριήμερο θα παρουσιαστούν έξι διαφορετικά μενού συνδυασμένα με ποιοτικά κρασιά, μπίρες, ούζο και τσίπουρο, θα δοθούν μαθήματα μαγειρικής από την food writer Έφη Γιαλούση και θα δημιουργηθεί εντός του ξενοδοχείου ειδική γωνιά ελληνικού καφέ και γλυκών καθώς και κατάστημα με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα.
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε γευσιγνωσίες όπως εκείνη που θα παρουσιαστεί από την κ. Μαρίνα Μπουτάρη για τους 4 πρεσβευτές του ελληνικού αμπελώνα, η γευσιγνωσία αυγοτάραχου σε συνδυασμό με διαφορετικές γεύσεις από την εταιρεία Trikalinos αλλά και γευσιγνωσία βραβευμένων ελαιόλαδων και ελιών.
Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την εξειδικευμένη εταιρία προώθησης της ελληνικής γαστρονομίας Trip2taste και θα είναι μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία για τους φίλους του καλού φαγητού & κρασιού.
Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με την κα. Αλίκη Λαπαρίδου στο 26610 71183.
FoodTrails Magazine Ακολουθήστε μας στα ίχνη του καλού φαγητού!
