Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:2 ώρες, Κόστος:8 €
ΥΛΙΚΑ :
4 μερίδες μοσχάρι
4 πατάτες
1,5 λεμόνι το χυμό του
1 ποτήρι νερό ζεστό
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε σε μία γάστρα με καπάκι.
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες (σε μεγάλα κομμάτια) και τις βάζουμε κι αυτές μέσα στη γάστρα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά: το χυμό λεμονιού, το νερό, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για περίπου 2 ώρες.