Noodles rice (νούντλς ρυζομακάρονα) με λαχανικά και γάλα καρύδας

Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 9 €

ΥΛΙΚΑ :
250 γρ noodles ricenoodles-rice-laxanika
400 ml γάλα καρύδας
2 πράσινες πιπεριές
4-5 μανιτάρια Portobello
3 καρότα
30 γρ τζίντζερ – καθαρισμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
100 γρ άσπρο λάχανο
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε βρασμένο νερό και τα noodles ρυζιού και τα αφήνουμε για περίπου 5 λεπτά (κάθε συσκευασία αναφέρει το χρόνο βρασμού). Όταν περάσει ο χρόνος και μαλακώσουν τα σουρώνουμε.

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, τι πιπεριές κομμένες σε καρέ, τα καρότα κομμένα σε φλοίδες, το τζίντζερ τριμμένο, τα κρεμμυδάκια και το λάχανο ψιλοκομμένα.

Όταν μαραθούν τα λαχανικά, σοταριστούν και πάρουν ελάχιστο χρώμα τότε προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει βράση και να δέσει με όλα τα λαχανικά και τότε προσθέτουμε τα noodles ρυζιού.

Ανακατεύουμε ελαφρώς όλα τα υλικά και σερβίρουμε… εδώ ξεχνάμε τα πιρούνια και τρώμε με Chop Sticks!

Δείτε επίσης

katsikiaki-botana

Κατσικάκι με βότανα ψητό στο φούρνο

Το κατσικάκι σας θα είναι τόσο νόστιμο και μυρωδάτο από όλα αυτά τα βότανα που δεν θα το μαγειρέψετε διαφορετικά από εδώ και πέρα!

makaronia-philadephia-elies-kapari

Μακαρονάδα με Philadelphia, ελιές και κάπαρη

Μία από τις πιο εύκολες και γρήγορες μακαρονάδες που μπορούμε να φτιάξουμε!