Άτομα: 6, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Κόστος : 4 €
ΥΛΙΚΑ :
2 μικρά αγγουράκια
1 ντομάτα
6-7 φύλλα σαλάτας ή μαρούλι
½ ματσάκι ρόκας
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
5 ραπανάκια
2 πιπεριές
10 ελιές καλαμών
7 παξιμάδια κρητικά
Για τη σος
Ελαιόλαδο
Μπαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε προσεκτικά όλα τα λαχανικά και τα κόβουμε μέσα σε μία σαλατιέρα.
Φτιάχνουμε τη σος βάζοντας ελαιόλαδο και μπαλσάμικο κατά προτίμηση. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλάτι και λίγο πιπεράκι.
FoodTrails Magazine Ακολουθήστε μας στα ίχνη του καλού φαγητού!
