Άτομα : 3, Χρόνος προετοιμασίας : 15’ , Χρόνος ψησίματος : 20’ , Κόστος : 5 €
ΥΛΙΚΑ:
200 γρ. φασόλια γίγαντες
1 κονσέρβα τόνος καπνιστός
1 κρεμμύδι
2 κόκκινες πιπεριές
1 πράσινη πιπεριά
2 ντομάτες
1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τα φασόλια έως ότου μαλακώσουν.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι από τον τόνο και σοτάρουμε πρώτα τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες και μετά το κρεμμύδι. Αφού μαραθούν, προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε μικρούς κύβους, τα βρασμένα φασόλια και τον τόνο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε λίγο νερό, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το μαϊντανό. Τα σιγοβράζουμε για 8΄και σερβίρουμε.
FoodTrails Magazine Ακολουθήστε μας στα ίχνη του καλού φαγητού!
